News
Լրահոս
News
Հինգշաբթի
Ապրիլ 25
Տեսնել լրահոսը

Գիտնականներն անվանել են այն ըմպելիքները, որոնց մշտական օգտագործումը մարդկանց մոտ նպաստում է դեպրեսիայի զարգացմանը:

Այդ ըմպելիքների ցուցակում առաջին տեղում են դիետիկ ըմպելիքները: Այնուհետ գազավորված եւ մրգային հյութերն են ներկանյութերով, հոտավետ նյութերով ու քաղցր նյութերով, որոնք մեծացնում են հոգեկան խանգարման հավանականությունը 30-38 տոկոսով: Առավել մեծ վտանգ է սպառնում նրանց, ովքեր վերոհիշյալ ըմպելիքներն օգտագործում են մետաղյա տարաներով:

Իսկ ահա թեյն ու սուրճը նվազեցում են դեպրեսիայի ախտանիշները, եթե դրանք արհեստականորեն չեն քաղցրացնում,  հաղորդում է «Myjane.ru»-ն:

!
Այս նյութը հասանելի է նաև   Русский
Տպել
Ամենաշատ