News
Լրահոս
News
Ուրբաթ
Ապրիլ 26
Տեսնել լրահոսը

Կորնելսկի համալսարանի միկրոկենսաբանները պնդում են, որ պետք է զգուշորեն օգտագործել լյուֆից սպունգը, քանի որ այն բազմաթիվ մանրէների պոտենցիալ կրող է՝ ներառյալ՝ ստաֆիլոկոկը եւ կապտա-թարախային ցուպիկը:

«Շնորհիվ» սպունգի մեջ լյուֆայի կառուցվածքի, սպունգի մեջ են ներթափանցում մաշկի մեռած մասնիկները:, որոնք էլ հանգեցնում են մաշկային հիվանդությունների, հաղորդում է  Myjane-ը: 

Դրանից խուսափելու համար բժիշկները խորհուրդ են տալիս սպունգը չորացնել օգատգործելուց հետո, պարբերաբար մշակել այն միկրաալիքային վառարանում (մանրէների չեզոքացման համար բավարար է 20 վայրկյան):

Լոգարանային պարագաների եւ բույրի, եւ փոփոխության դեպքում դեպքում դրանք անհրաժեշտ է անմիջապես դեն նետել եւ փոխարինել նորով:

!
Այս նյութը հասանելի է նաև   Русский
Տպել
Ամենաշատ