Այս տարի բարմենների «Most Imaginative Bartender Competition» միջազգային մրցույթում առաջին տեղը զբաղեցրել է Փարիզի բնակիչ Ռեմի Սավաժը՝ փողերի բույրով կոկտեյլ պատրաստելով:
Դրա համար Ռեմին դոլարի հոտը վերստեղծել է շաքարի օշարակի, վանիլի, հնձած խոտի, «Suze» լիկյորի եւ 10 տարվա հնեցման վիսկիի օգնությամբ:
«Դրամի օշարակից» բացի, կոկտեյլի մեջ ներառվել են «Bombay Sapphire» ջին ու մի քիչ աղ: Ըստ «Kedem»-ի, հաղթողն այն մատուցել է պարզ կերպով՝ բաժակի ոտքին թղթադրամ փաթաթելով: