Թեեւ բրյուսելյան կաղամբը բավականին տարածված բանջարեղեն է, այն արդեն հասցրել է վատ հեղինակության արժանանալ: Այդ բանջարեղենը ավելի տարածված դարձնելու համար բրիտանացի մասնագետներն աշխատել են 15 տարի՝ դասական բրյուսելյան կաղամբի համը կատարելագործելու նպատակով՝ այն խաչասերելով գանգրակաղամբի հետ, հայտնում է Kedem-ը:
Kalettes անունը ստացած նոր ստեղծագործությունը շատ փափուկ եւ քաղցր համ ունի, քան բրյուսելյան կաղամբը: Այդ բանջարեղնը ավելի դիմացկուն է, եւ որպես կանոն եփած վիճակում չի մատուցվում, kalettes-ը կարելի է միայն շոգեխաշել, պատրաստել գրիլի վրամ, միկրոալիքային վառաանում եւ նույնիսյմ օգտագործել հում վիճակում: