Հանրահայտ cronut-ին՝ նյույորքյան հայտնի հրուշակագործ Դոմինիկ Անսելի ստեղծած կրուասանի եւ փքաբլիթի հիբրիդին, փոխարինելու է եկել նոր ստեղծագործություն՝ cruffin:
Սան Ֆրանցիսկոյի Mr. Holmes հրուշակագործարանը cruffin աղանդեր է ստեղծել, որը կրուասանի եւ մաֆինի համադրություն է:
Ըստ Kedem-ի, արտաքինից աղանդերը շերտավոր կրուասանի տեսք ունի, սակայն ներսից բիսկվիթ է: Մասնագետները сruffins-ը տարբեր միջուկներով են պատրաստում, այդ թվում՝ սրճային կամ մարակույայից կրեմով: