Ճապոնիայի Աբաշիրի քաղաքի հին շենքը վերածել են բանտային թանգարանի, որը ցուցադրում է, թե ինչ պայմաններում են բնակվել կալանավորները XIX դարի սկզբից մինչեւ մեր օրերը:
Զգացողություններն ամբողջական դարձնելու համար թանգարանում սրճարան է բացվել, որտեղ կարելի է փորձել Ճապոնիայի բանտերում պատրաստվող ճաշերը: Այցելուների խոսքով, այստեղ պարզ են կերակրում, բայց շատ համեղ. մի քանի տեսակի ձուկ, մարինացված վարունգ, բրինձ եւ լապշայի հարուստ ընտրանի:
Ըստ Kedem-ի, միակ մթերքները, որ այստեղ առաջարկում են, սակայն դրանք ներառված չեն բանտային ճաշացանկում, քարրին ու գարեջուրն են: «Abashiri Prison Stout» մուգ գարեջուրը եփում են տեղի բանտարկյալները՝ հատուկ բանտի թանգարանի համար: