Տոկիոյի մետրոյում սկսել են կանաչեղեն աճեցնել՝ «Tokyo Salad» ապրանքանիշով։ Դա թույլ կտա Ճապոնիայի մայրաքաղաքի բնակիչներին։ Դա թույլ կտա Տոկիոյի բնակիչներին անաչեղեն գնել հենց արտադրողից, այլ ոչ վերավաճառողից։ Nishikasai եւ Kasai կայարանների միջեւ գտնվող ջերմոցում աճեցնում են լատուկ, ռոմեն եւ մամանեխ, գրում է Kedem-ը։
Մետրոյի ղեկավարության խոսքով, կանաչեղենի արտադրության մեջ պեստիցիդներ չեն օգտագործում, քանի որ հողում վնասարարներ չկան։ Արդեն ամռանը կանաչեղենը առաքվելու է ռեստորաններ։