News
Լրահոս
News
Հինգշաբթի
Ապրիլ 18
Տեսնել լրահոսը

Միջազգային տիեզերական կայանի տիեզերանավում անկշռության պայմաններում եփել են խմել են իսկական իտալական էսպրեսո։

Դա հնարավոր է դարձել վերջերս ուղեծիր բարձրացրած յուրահատուկ սրճեփի շնորհիվ։ Թվում է, մանրուք է, սակայն տիեզերքում սուրճ եփելը մեծ ջանքեր եւ առաջատար տեխնոլոգիաներ է պահանջում։

Տիեզերական էսպրեսոն թե՛ բույրով, թե՛ համով շատ նման է ստացվել երկրայինին։ Սուրճը համտեսել են ռուս տիեզերագնացներ Գենադի Պադալկան, Միխայիլ Կորնիենկոն, Անտոն Շկապլերովն ու ամերիկացիներ Սքոթ Քելին եւ Թերի Վերսթը։

Սրճեփը ոչ միայն քմահաճույք է, այլ նաեւ փորձագիտական հետազոտության առարկա, որը թույլ է տալիս առավել լավ հասկանալ, թե ինչպես են իրենց պահում հեղուկ մարմինները անկշռության պայմաններում։

!
Այս նյութը հասանելի է նաև   Русский
Տպել
Կարդացեք նաև
Ամբողջը
Live Science. Ստեղծվել է անօդաչու թռչող սարք, որը կարող է հիշել մարդուն և հետապնդել նրան
Դրոնը կարող է 10 մետր հեռավորությունից տարբերել ցանկալի դեմքը։ Ինչու՞ է պետք կարողությունների նման...
Եգիպտոսում ծրագրավորման ոլորտի հեղինակավոր մրցույթի եզրափակիչ փուլ է անցել նաև ԵՊՀ երեք ուսանողից բաղկացած թիմը
Եզրափակչում թիմին ուղեկցում է Հայաստանից ժամանած պաշտոնական...
Ինչ-որ մի փուլում համալսարաններն իրենք են ցանկանալու Ակադեմիական քաղաքի միջավայրում հայտնվել. Ավինյան
Սկզբից քննարկվում էր, որ Կոնսերվատորիան փակվում է, հետո պարզվեց՝ դա...
Համաշխարհային առաջատար հիպերմարկետ TEMU-ն սկսում է ուղիղ, արագ, անվճար առաքումները դեպի Հայաստան Onex-ի միջոցով
եկորդային քանակներ...
Հոնկոնգն առաջինն է Ասիայում, որը թույլ է տվել ETF առևտուրը Bitcoin և Ethereum կրիպտոարժույթների հիման վրա
Համապատասխան թույլտվություն է ստացել ChinaAMC (HK)  ընկերության Հոնկոնգի բաժինը
Նախարար. Իրանը զգալի աջակցություն է ցուցաբերել Հայաստանին Ինժեներական քաղաքի կառուցման գործում
Նա շնորհակալություն հայտնեց Հայաստանում Իրանի դեսպանին
Ամենաշատ