News
Լրահոս
News
Շաբաթ
Ապրիլ 20
Տեսնել լրահոսը

Ճապոնական Tempura Matsu ռեստորանն ամռան սեզոնին սառցե պնակով սառը լապշա է առաջարկում:

Ճապոնական ավանդական ուտեստը՝ ինանիվա ուդոն լապշան, մատուցվում է արգանակով, վասաբիով եւ հում ձվի դեղնուցով: Այս ամենը մեծ սառցե ափսեի մեջ գրավիչ տեսք ունի: Սակայն այցելուները վստահեցնում են, լապշան ոչ միայն լավ տեսք ունի:

Ըստ Kedem-ի, այս ուտեստն օգնում է արագորեն թարմանալ ամռան շոգին: Ուտելով կծու լապշան՝ հաճելի է բերանում հրդեհը հանգցնել սառը ջրով:

!
Այս նյութը հասանելի է նաև   English and Русский
Տպել
Ամենաշատ