News
Լրահոս
News
Չորեքշաբթի
Ապրիլ 24
Տեսնել լրահոսը

Կետչուպը հավանաբար աշխարհում ամենամեծ ժողովրդականություն վայելող սոուսն է, բայց մինչ օրս չէր օգտագործվում աղանդերում: Կանադական գյուտը` կետչուպից տորթը, նոր մակարդակի է բարձրացնում այդ սոուսի ժողովրդականությունը, հայտնում է  Kedem-ը:

 «Կանադական մեծ կետչուպային տորթը» կազմված է վառ կարմիր բլիթի երկու շերտից, որոնց արանքը կրեմ-չիզ է լցված:   Վերեւից նմանատիպ պանրային կրեմի շերտ կա:  Տորթի բաղադրատոմսը եւ լուսանկարը արագ գրավում են սոցիալական ցանցերը եւ աշխարհում գնալով ավելի շատ հրուշակագործներ են պատրաստում անսովոր ուտեստը: Կետչուպային տորթն արդեն համտեսածների խոսքով, դրա համը գազարով տորթ է հիշեցնում, այն խոնավ է եւ քաղցր:    

 

 

!
Այս նյութը հասանելի է նաև   Русский
Տպել
Ամենաշատ