Իտալական պաստայի հայտնի արտադրող ընկերությունը մի քանի օր առաջ «Pronto» տեսակի նոր արտադրանք է ներկայացրել, որտեղ ներառվել են սպագետտիի տեսակներ, որոնք եփելու կարիք չունեն:
Նման պաստա պատրաստելու համար բավական է այն դնել կաթսայում, վրան համապատասխան քանակի ջուր լցնել եւ կրակին դնել 10 րոպե, հաղորդում է Kedem-ը:
Այդ ժամանակահատվածում ողջ ջուրը ներքաշվում է, իսկ պաստան տաքանում է հենց այն աստիճանի, որ կարելի է մատուցել: նոր մեթոդը խնայում է ժամանակը եւ կարելի է սահմանափակվել մեկ կաթսայով: