Լոնդոնում սերմնահեղուկի հավելմամբ ուտեստներ պատրաստելու վարպետության դասեր կանցկացնեն: Ըստ The Indepedent-ի՝ դա այնքան էլ արտասովոր չէ, որքան կարող է թվալ:
Վարպետության դասերի մասնակիցները պետք է բերեն իրենց կամ իրենց զուգընկերների սերմնահեղուկը: Կպատրաստեն երեք տեսակի ուտեստ՝ ըմպելիքով, որոնց հիմնական բաղադրիչը հենց սերմնահեղումը կլինի:
Ուտեստները կպատրաստվեն Փոլ Ֆոերհաուերի «Natural Harvest» բաղադրատոմսերի գրքի հիման վրա, որը սերմնահեղուկի հիմքով բաղադրատոմսերի հավաքածու է: