News
Լրահոս
News
Հինգշաբթի
Մայիս 02
Տեսնել լրահոսը

Դեռ մոր արգանդում երեխաները կարող են սիրել մրգեր եւ բանջարեղեն, եթե դրանք լինեն հղի կնոջ սննդակարգում: Պարզվում է, երեխայի` սննդի նկատմամբ ճաշակները ձեւավորվում են մինչեւ նրա ծնվելը:

Ամերիկացի մասնագետները պարզել են, որ փոքրիկն ավելի լավ է ընդունում այն սնունդը, որը մայրը պարբարեբար օգտագործել է հղիության ժամանակ: Եւ եթե հղիության ժամանակ կինը օգտագործել է շոկոլադ կամ կծու, ապա ժամանակի հետ երեխան նույնպես այդպիսի սննդի սիրահար է դառնում: Իսկ եթե ապագա մայրը ավելի հաճախ օգտագործի մրգեր եւ բանջարեղեն, մեծ է հավանականությունը, որ երեխան նույնպես նախապատվությունը կտա դրանց, հաղորդում է «MedikForum.ru»-ն:

!
Այս նյութը հասանելի է նաև   Русский
Տպել
Ամենաշատ