Ճապոնացիները շատ են սիրում խոհանոցում օգտագործել իրենց ավանդական մատչա կանաչ թեյի փոշին: Այն ավելացնում են պաղպաղակին, մակարոնին, կրեմին: Այս տարի կանաչ թեյը կներառվի նաեւ Սիրահարների տոնի գլխավոչ աղանդերի՝ շոկոլադով ելակի բաղադրության մեջ:
Նորարարության հեղինակը «Itohkyuemon» ընկերությունն է: Աղանդերը պատրաստված է քաղցր, թթու եւ դառը համերի համադրությամբ:
Ըստ Kedem-ի, արտաքինից աղանդերը նման է շոկոլադե տրյուֆելի եւ երկու կեսի բաժանված հրաշալի տեսք ունի: Կանաչ շոկոլադով ելակի 70 գրամանոց փաթեթը վաճառվում է 11 դոլարով, սակայն բարձր գինը չի խանգարում, որ աղանդերը մեծ տարածում ստանա: