News
Լրահոս
News
Ուրբաթ
Հունիս 21
Տեսնել լրահոսը

Ճապոնացի շեֆ-խոհարար Կոյչի Հաշիմոտոն մի քանի տարի աշխատել է El Bulli հայտնի ռեստորանի շեֆ-խոհարար Ֆերան Ադրիայի հետ եւ վերադառնալով հայրենիք, սկսել է կիրառել նրանից ստացած գիտելիքները:

Բացի կոլեկուլյար խոհանոցի ստանդարտ հնարքներից (մթերքները պատիճի, փրփուրի ու չիպսի վերածելը), Կոյչի Հաշիմոտոն իր ուտեստներին ճապոնական կոլորիտ է հաղորդում: Տոկիոյի «Celaravird» ռեստորանի համար նա ուտելի օրիգամի է մշակել՝ կռունկի տեսքով, հաղորդում է Kedem-ը:

Կռունկները պատրաստված են նեխուրի բարակ շերտերից եւ լցված յուզայի (ճապոնական ցիտրուս) թանձր սուսով:

!
Այս նյութը հասանելի է նաև   Русский
Տպել
Ամենաշատ