Ճապոնացի շեֆ-խոհարար Կոյչի Հաշիմոտոն մի քանի տարի աշխատել է El Bulli հայտնի ռեստորանի շեֆ-խոհարար Ֆերան Ադրիայի հետ եւ վերադառնալով հայրենիք, սկսել է կիրառել նրանից ստացած գիտելիքները:
Բացի կոլեկուլյար խոհանոցի ստանդարտ հնարքներից (մթերքները պատիճի, փրփուրի ու չիպսի վերածելը), Կոյչի Հաշիմոտոն իր ուտեստներին ճապոնական կոլորիտ է հաղորդում: Տոկիոյի «Celaravird» ռեստորանի համար նա ուտելի օրիգամի է մշակել՝ կռունկի տեսքով, հաղորդում է Kedem-ը:
Կռունկները պատրաստված են նեխուրի բարակ շերտերից եւ լցված յուզայի (ճապոնական ցիտրուս) թանձր սուսով: