News
Լրահոս
News
Ուրբաթ
Հունիս 21
Տեսնել լրահոսը

Միջազգային տիեզերական կայանի տիեզերանավում անկշռության պայմաններում եփել են խմել են իսկական իտալական էսպրեսո։

Դա հնարավոր է դարձել վերջերս ուղեծիր բարձրացրած յուրահատուկ սրճեփի շնորհիվ։ Թվում է, մանրուք է, սակայն տիեզերքում սուրճ եփելը մեծ ջանքեր եւ առաջատար տեխնոլոգիաներ է պահանջում։

Տիեզերական էսպրեսոն թե՛ բույրով, թե՛ համով շատ նման է ստացվել երկրայինին։ Սուրճը համտեսել են ռուս տիեզերագնացներ Գենադի Պադալկան, Միխայիլ Կորնիենկոն, Անտոն Շկապլերովն ու ամերիկացիներ Սքոթ Քելին եւ Թերի Վերսթը։

Սրճեփը ոչ միայն քմահաճույք է, այլ նաեւ փորձագիտական հետազոտության առարկա, որը թույլ է տալիս առավել լավ հասկանալ, թե ինչպես են իրենց պահում հեղուկ մարմինները անկշռության պայմաններում։

!
Այս նյութը հասանելի է նաև   Русский
Տպել
Կարդացեք նաև
Ամբողջը
Լոնդոնում չեղարկվել է առաջին ֆիլմի համաշխարհային պրեմիերան, որի սցենարը ստեղծվել է արհեստական ​​ինտելեկտի միջոցով
Վերջին 24 ժամվա ընթացքում ստացած արձագանքները, որոնք մենք ստացել ենք ֆիլմի մասին հայտարարելուց...
Բայդենի վարչակազմը «Կասպերսկու լաբորատորիայի»  հակավիրուսային ծրագրերի վաճառքն ԱՄՆ-ում կարգելի
Ըստ աղբյուրի՝ Ռուսաստանի կառավարության հետ ընկերության սերտ կապերը լուրջ սպառնալք են...
Ucom-ը ուսանողական ծրագիր է անցկացնում ամառային արձակուրդի ընթացքում
Ծրագրի տևողությունը 1 ամիս է, որի համար սահմանված է խրախուսական պարգևավճար՝ 78.000 դրամ...
Yandex Armenia-ն մեկնարկում է նոր բարեգործական մեխանիզմ
Աջակցությունն սկսելու համար Yandex Go հավելվածի օգտատերերը «Օգնենք միասին»  բաժնում ընտրում են գումարի չափը՝ 10, 30, 50, 100 կամ 500 դրամ...
ԲՏԱ նախարար Մխիթար Հայրապետյանը մասնակցել է EUROSATORY միջազգային ցուցահանդեսին
Նախարարը հանդիպել է հայկական և միջազգային ընկերությունների...
«ՍոֆթԿոնստրակտ» տեխնոլոգիական ընկերություն է այցելել Մալթայի էկոնոմիկայի նախարարը
Նրանց ուղեկցությամբ պարոն Շկեմբրին շրջայց է կատարել ընկերության գլխամասային մասնաշենքում...
Ամենաշատ