News
Լրահոս
News
Կիրակի
Հունիս 16
Տեսնել լրահոսը

Կիվիի եւս մեկ օգտակար հատկություն է բացահայտվել. այս միրգը կարող է պաշտպանել սիրտը տարբեր հիվանդություններից:

Ինչպես հաղորդում է «The Epoch Times»-ը, նորվեգացի գիտնականները նկատել են, որ կիվին օրգանիզմի վրա ազդում է այնպես, ինչպես ասպիրինը: Այն կարող է այրել ճարպերը, որոնք փակում են շնչերակը, ուստի թրոմբների առաջացման ռիսկը նվազում է: Միաժամանակ այն ավելի համեղ եւ օգտակար է:

Բժիշկները նշում են, որ օրական երկու-երեք կիվիի օգտագործումը կարող է սիրտը պաշտպանել հիվանդություններից: Մեկ ամիս շարունակ նման սննդակարգ պահպանելու դեպքում արյան մեջ 15%-ով կնվազի ճարպաթթուների մակարդակը եւ  18% -ով` թրոմբների ձեւավորման ռիսկը:

!
Այս նյութը հասանելի է նաև   Русский
Տպել
Ամենաշատ
Ֆոտոռեպորտաժներ