News
Լրահոս
News
Երեքշաբթի
Ապրիլ 30
Տեսնել լրահոսը

Սուրճի ամենօրյա օգտագործումը նվազեցնում է երկրորդ տեսակի դիաբետի առաջացման վտանգը:

Ամերիկացի գիտնականներին հաջողվել է պարզել, որ չորս տարվա ընթացքում սուրճի ամենօրյա օգտագործումը օգնում է նվազեցնել հիվանդության առաջացումը 11 տոկոսով: Միեւնույն ժամանակ, սուրճից հրաժարումը բարձրացնումէ  դիաբետի վտանգը 17 տոկոսով, հաղորդում է Gazeta.ru-ն:

Նման եզրակացության գիտնականները հանգել են՝ վերլուծելով ավելի քան 50 հազար մարդու տվյալները:

!
Այս նյութը հասանելի է նաև   Русский
Տպել
Ամենաշատ