News
Լրահոս
News
Երեքշաբթի
Մայիս 14
Տեսնել լրահոսը

Շատ պրոֆեսիոնալ խոհանոցներում ձեթի համարս փրեյներ կան, որոնք թույլ են տալիս ձեթը թավայի կամ մթերքների մակերեւույթին քսել շատ բարակ շերտով։ Վերջերս վաճառքում է հայտնվել գաջեթ, որը թույլ է տալիս նույնը անել նաեւ կարագի դեպքում։

Biēm անունով սարքը նմի քանի վայրկյանում կարագի պինդ կտորը վերածում է մանրագույն կաթիլների՝ տաքանալով մինչեւ 95 աստիճան։ Դ8անով կարելի է փափկեցնել բանջարեղենը, հացը, փոփքորնը կամ հենց թավան։ Սփրեյը թույլ է տալիս երկու անգամ կրճատել կարագի օգտագործումը՝ առանց համը վնասելու, քանի որ այն մթերքի մակերեւույթին արածվում է հավասարաչափ։ Գաջեթի գինը կազմում է 129 դոլար, հաղորդում է Kedem-ը։

!
Այս նյութը հասանելի է նաև   Русский
Տպել
Ամենաշատ
Ֆոտոռեպորտաժներ