News
Լրահոս
News
Կիրակի
Դեկտեմբեր 03
USD
402.88
EUR
438.7
RUB
4.47
Տեսնել լրահոսը

Նախաբիոտիկներով (մանրէներ, որոնք օգնում են պահպանել աղեստամոքսային տրակտում մանրէների առողջ համայնքը) ամենահարուստ մթերքներն են սխտորը, սոխը, Երուսաղեմի արտիճուկը և խատուտիկի ցողունը (արևածաղկի ցեղի բազմամյա բույս):

Այս եզրակացության են եկել ամերիկացի գիտնականները։

Խորհուրդ է տրվում օրական օգտագործել մոտ հինգ գրամ նախաբիոտիկ, օրինակ՝ ուտելով կես փոքր սոխ, գրում է Planeta Today-ը։

Լոբին  նույնպես հարուստ է նախաբիոտիկներով։ Այս նյութերի ցածր մակարդակ  հայտնաբերվել է մսի, ցորենի, կաթնամթերքի և ձվի մեջ:




!
Այս նյութը հասանելի է նաև   Русский
Տպել
Ամենաշատ