Ամերիկյան Առողջ սննդի խորհրդատվական կոմիտեում հաշվարկել են օրական սուրճի անվտանգ չափաբաժինը:
Փորձագետները խորհուրդ են տալիս օրական 3-5 գավաթ սուրճ ըմպել: Ըստ ТСН-ի, գիտնականները խորհուրդ են տալիս սուրճն օգտագործել որպես առողջ սննդի տարր: Սակայն նախազգուշացնում են ալկոհոլի հետ կոֆեին պարունակող ըմպելիքների օգտագործման վտանգի մասին:
Շատ սուրճ չպետք է օգտագործեն երեխաներն ու դեռահասները, իսկ հղի կանայք այն պետք է խմեն ոչ ավելի, քան 2 բաժակ: