News
Լրահոս
News
Չորեքշաբթի
Ապրիլ 24
Տեսնել լրահոսը

Գերմանացի գարեջրագործները որոշել են արմատապես փոխել իրենց արդյունաբերությունը եւ հրաժարվել գարեջրի հիմնական բաղադրիչից՝ ջուրից, որը կազմում է այս արտադրանքի 90%-ը: Սա նշանակում է, որ գարեջրի արտադրության, տեղափոխման եւ առեւտրի ընթացքում միլիոնավոր տոննա հեղուկ է տեղափոխվում, գրում է Tekhkult-ը։

Գերմանական վանական Klosterbrauerei Neuzelle գարեջրի գործարանը խոստովանում է, որ փոշի գարեջրի գաղափարը դժվար թե դուր գա գարեջրի սիրահարներին, քանի որ նրանք ավանդապաշտ են:

Հետեւաբար, այս ապրանքը միտված է արտահանմանը, գումարած՝ սա մի տեսակ փորձ է. եթե գարեջուրը հաջողվի, ապա այլ տեսակի խմիչքները հնարավոր կլինի վերածել փոշու խտանյութերի։ Եթե ​​մեկ պայմանական տուփի մեջ հնարավոր լինի 9 անգամ ավելի շատ ապրանք բեռնել, ապա դա տնտեսապես չափազանց շահավետ կլինի, հատկապես մեծ հեռավորություններով արտահանման դեպքում։

Փոշու գարեջրի հիմնական առանձնահատկությունն այն է, որ այն փոխարինող չէ, այլ լիարժեք գարեջուր։ Սկզբում այն ​​եփում են դասական տեխնոլոգիայով՝ օգտագործելով տեղական աղբյուրներից անհրաժեշտ քանակությամբ ջուր։ Այնուհետեւ գարեջուրը չորացնում են եւ վերածվում փոշու. տեխնոլոգիայի մանրամասները չեն բացահայտվել: Փոշով լի բաժակի մեջ ջուր ավելացնելիս կրկին առաջանում է գարեջուր, որը տեղափոխման ժամանակ չի սպառվել, քանի որ փոշիի մեջ քիմիական ռեակցիաներ չեն առաջացել։

!
Այս նյութը հասանելի է նաև   Русский
Տպել
Ամենաշատ